Guinea

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Guinea

Eladó ingatlanok Guineában

Guinea, hivatalosan a Guineai Köztársaság nyugat-afrikai állam. Észak-Guinea-Bissau és Szenegál határolja, Mali északra és északkeletre, Elefántcsontpart délkeletre, Libéria és Sierra Leone délre, Atlanti-óceán nyugatra. Conakry fővárosa. Más fontos városok: Kankan, Labé és Kindia.

Guinea folyamatosan halad előre a gazdaságában általában, valamint az ingatlanpiacon és a Guineában eladásra kerülő ingatlanok számában.

Ez is köszönhető a hivatalos törvényeknek és politikáknak a földön, amelyek Guineaban, sok más afrikai államtól eltérően, elismerik a hagyományos földjogokat. Az Ebola kitörése részben gátolta az állam gazdasági manővereit és az ország felé irányuló külföldi befektetéseket

Guinea a nyugat-afrikai gazdasági és monetáris unió tagja, és fővárosában, Conakryban az ország gazdasági tevékenységeinek nagy része koncentrálódik. A gazdasági és egészségügyi válság az ingatlanszektor beruházásait is elkerülhetetlenül befolyásolta.

Ez egy tipikus afrikai város, valójában kaotikus és elfoglalt, elég biztonságos még akkor is, ha néhány olyan körzet, mint Madina és Avenue de la République, nem élvez jó hírnevet.

Ha érdeklődik a Guineaban, és különösen a fővárosban eladásra kerülő ingatlanok megtalálásában, ajánljuk a Kaloum kerületet, ahol a legtöbb iroda, szállás és bank található, valamint a kikötőterület.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 27308

Eladás Mezőgazdasági terület, Guinea, Conakry, Conakry, Conakry

Reserved negotiation
Eladás
Mezőgazdasági terület

5000 m²
Eladó építési terület, valamint a mezőgazdasági
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB